maandag 17 januari 2011

Muri di Pietra

‘Muri di Pietra’ is een nieuw ambitieus project van a tre natuursteen.
Een met natuursteen opgebouwde muur volgens dit concept, is functioneel en decoratief tegelijkertijd. Dit kunstwerk speelt met licht en diepte, en zorgt voor een fenomenaal visueel effect.


De soliditeit van de steen gaat hand in hand met de lichtval van de lijnen en sparingen. Hierdoor kunnen sommige 'licht en schaduw' en 'see trhough' effecten meteen een sterke emotionele impact achterlaten.


'Muri di Pietra' gefraist uit Belgisch Hardsteen


Een van de belangrijkste eigenschappen is zijn modulariteit: bestaande uit twee of meerdere elementen. Elke muur kan verticaal en horizontaal worden uitgebreid, ook door middel van hoekstukken. Hierdoor is het product overal toepasbaar en is het transporteren daarvan erg makkelijk.


Verlichting verwerkt in 'Muri di Pietra'

Het coöpererende bedrijf, waar a tre natuursteen nauwe zakelijke banden mee heeft, heeft innovatie en design als missie. Zij halen het voordeel uit de jarenlange ervaring die zij hebben opgedaan in de branche. 


'Muri di Pietra' in moderne inrichting


Ontwerper Rafaello Galiotto (gespecialiseerd in Industrieel en decoratief design) benaderd de natuursteenindustrie vanuit zijn eigen visie, met fantastische creaties als resultaat. De creaties op de bijgevoegde beelden zijn alle afkomstig van zijn hand.
Door een CAD gestuurde frais worden zijn creaties van tekening omgezet naar product. Zo wordt de muur op de millimeter nauwkeurig uitgefraist. 


'Muri di Pietra' gefraist uit Nero Marquina marmer

Voor meer informatie over dit product kunt u mailen naar nick@atre.nl
Of het contactformulier op de website invullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Meer inspiratie