maandag 20 juni 2011

IKEA keukenbladen


Uw ikea keuken met een luxere uitstraling dan alle andere? Combineer uw keuken dan met een op maat gemaakt granieten aanrechtbladGeef uw standaard keuken een finishing touch door het aanbrengen van zeer hoogwaardig graniet.

Een 'Star Galaxy' granieten keukenblad toegepast op een ikea keuken

Het grote voordeel van een natuurstenen aanrechtblad is dat deze volledig krasvrij blijft. Zelfs na snijden met een brood of stanleymes is er geen kras te bekennen. Daarnaast is graniet ook volledig hitte bestendig. De overgekookte pan rijst kunt u gewoon kokendheet op uw aanrechtblad laten rusten zonder er kringen of smeltplekken aan over te houden.

Een granieten werkblad op een vrij 'simpele' keuken.

Het derde grote voordeel is dat natuursteen erg hygiënisch is. Natuursteen wordt niet voor niets al jaren toegepast in goede restaurants, slager-, of bakkerijen. Graniet neemt geen vocht (en dus) vuil op, waardoor het blad erg steriel blijft.
Al met al is het visuele aspect natuurlijk het meest belangrijk. Graniet is in alle denkbare kleuren en structuren te verkrijgen. Perfect om mooi te combineren met uw ikea keuken. Van bruin, tot blauw.  Vaak is de prijs van graniet, in tegenstelling van wat mensen vaak denken, ook stukken voordeliger dan de € 274,- per m1 dure stenen ikea keukenbladen.

Een natuurstenen aanrechtblad toegepast op een kookeiland

Mocht u naar extra verfraaiing  op zoek zijn, biedt a tre natuursteen u ook spat-, en achterwanden van natuursteen. Geen vieze muren of tegeltjes meer achter uw keuken, maar een mooie bijpassende achterwand.
Als dat nog niet voldoende is, kunt u er ook voor kiezen uw ikea keuken te verfraaien met een natuurstenen gootsteen van exact hetzelfde materiaal als uw keukenblad.
Vul het contactformulier in op onze website, of mail voor een offerteaanvraag.

Een natuurstenen aanrechtblad met bijpassende achterwand

4 opmerkingen:

  1. Wij hebben er ook voor gekozen zoals vele andere om een IKEA keuken aan te schaffen met een natuurstenen aanrechtblad. Ik heb hier voor gekozen omdat wij eerder een natuurstenen aanrechtblad hebben gehad en dit goed beviel. Wij hadden de keuze uit graniet, composiet of keramiek en zijn uiteindelijk voor keramiek gegaan. Wij hebben gekozen voor een Nero Keramiek aanrechtblad: http://aanrechtblad-kopen.nl/winkel/keramiek/nero/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie voorbeelden van oplossingen die er blijken te zijn je toch te onderscheiden met je verder vrij gewone keuken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die aluminium tegels zijn echt te gek!! Ik ben zeer benieuwd waar je die vandaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Packers and Movers India have exceptionally delineated vehicles which
    have bounteous and adequate recognize to keep your stock. They are staggering
    properly secured vehicles along these lines keep items from outside unsettling impact.
    Safe Packaging and Moving in Chennai
    Secure Move in Faridabad
    Get Best Movers in Ghaziabad

    BeantwoordenVerwijderen

Meer inspiratie