vrijdag 11 februari 2011

Natuurstenen Muurstrips

In het buitenland zien we het volop: mooie en exclusieve natuurstenen wanden. Vaak is het verwerken van puur natuursteen arbeidsintensief.
De trendy natuursteenstrips, karakteristieke steenpanelen en de zuid-europese muurstenen vallen echter onder de snelbouwproducten en zorgen ervoor dat deze warme sfeer van natuursteen voor iedereen binnen handbereik is.  Vernieuwende producten op de markt, waarmee u in een handomdraai een natuurstenen wand kunt realiseren.





Natuursteenstrips worden momenteel steeds vaker toegepast. Interieurbouwers zien al snel het voordeel van de eenvoudige verwerking van deze strips terwijl dat niets onderdoet voor de stijl, kracht en klasse van het product.





Productinformatie
Een geweldig product waar u een stijlvolle muur mee kunt bekleden. Ons inziens een uniek product, sfeerverhogend met de uitstraling van smaak, klasse en exclusiviteit. Het plaatsen hiervan is zeer eenvoudig. Makkelijker kan eigenlijk niet.



Natuursteenstrips
De natuursteenstrips zijn verlijmd op net en zijn lichter in gewicht dan normale natuursteen panelen. De leisteen-natuursteenstrips zijn met name voor binnen geschikt. De kwartsiet-natuursteenstrips kunnen ook voor buiten worden toegepast. Er zijn hoekstukken leverbaar indien gewenst. Men kan ook de hoeken in verstek zagen.
Het verschil ten opzichte van de steenpanelen is dat de strips meer rechter van vorm zijn.




Steenpanelen
Steenpanelen hebben een hoge constructieve waarde en zijn gezet in een cementen paneel voorzien van een metalen frame. Ideaal voor buitengebruik. De hoeken kunnen worden afgewerkt in zogenaamde . Steenpanelen hebben in het paneel meer verschillende vormen en lagen steen in zich.
Beide producten (zowel de natuursteenstrips als de steenpanelen) sluiten volledig op elkaar aan door de zogenaamde Z-vorm. Het is daarbij aan te raden de panelen in wisselend verband te plaatsen. 




Voor meer informatie over de steenstrips of andere natuursteen toepassingen, mail naar nick@atre.nl of neem een kijkje op onze website www.atre.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Meer inspiratie